Cases- Sarcoider og akupressur

Cases- Sarcoider og akupressur post thumbnail image

Sarcoider

Jeg tester hesten i forhold til den kinesiske sygdomslære og vurderer hvilken meridian sarcoiden er placeret på. Derefter bruger jeg den teknik som er beskrevet her http://www.arethoresen.com/articl…/cancer_equine_sarcoid.php af Are Thoresen, for at stimulere den naturlige balance i meridianerne. Jeg bruger laser til at afbalancere de relevante punkter og vil ofte sætte mærker med finger maling på hesten, for at ejer selv kan stimulere punkterne mellem mine besøg.

Jeg har gennem de sidste par måneder søgt test heste for akupressur mod sarcoider. Nu er vi ved at være i slutningen af et af forløbene og jeg vil derfor give jer en lille opsumering på et af de forløb jeg har kørt:

Denne PRE vallak på 11 år har haft sarcoider siden han var 2-3 år gammel. Nedenfor er et billede af den største af dem, der blev bortopereret sidste år, men er kommet igen. Ejeren så mit opslag om testheste og kontaktede mig for at se om vi kunne afhjælpe ham. Da sarcoiden som man ser på billederne er stor og har væsket og blødt løbende de sidste par år, især i vinter og efteråret (det var også derfor de valgte at bortoperer den).

Hesten tager godt i mod afbalanceringerne og jeg sætter mærker og instruerer ejer så hun selv kan stimulere/vedligeholde de punkter jeg udvælger til dem, mellem mine besøg.

Ved andet besøg er sarcoiden begyndt at tørre ud i overfladen og ejer fortæller at hestens mave har det bedre, der kom en del tynd mave dagen efter mit første besøg, hvilket kan ske, i forbindelse med en naturlig udrensning af systemet.

Næste besøg går fint, sarcoiderne bliver mindre og mere tørre. Delen under huden bliver mindre og mindre. Hesten synes glad veltilpas, med færre og færre spændinger og ubalancer i kroppen. Han nyder at blive afbalanceret og som ejer siger” han får et dejligt afslappet udtryk i øjnene når du trykker på ham”.

Efter 6 uger fortæller ejer at deres normale dyrlæge, der var på besøg i forbindelse med vaccination og tandrens, kommenterede på at den så meget pænere ud. Meridianerne er ved at normalisere sig og de ubalancer der tidligere har været på de udvalgte punkter er nu næsten væk. Sarcoiderne er skrumpet og faste, desuden føles de mindre i den del der sidder under huden.

Et par dage efter sidste besøg (6 uger) skriver ejer at nu er dele af sarcoiden ved at falde af, det er stadigt tørt under så det er “bare” afskalning af den nu faste skorpe. Men et godt tegn på at den er på vej væk

Related Post