Hypnoterapi

Hypnoterapi

Lever du ikke helt det liv som du gerne kunne tænke dig?

Er du nervøs når du er ude ved din hest? har du dage, hvor der overspringshandlingerne tager over? har du en allergi der fylder for megte i din hverdag?

Book her: https://calendly.com/sarahtilhest/hypnoterapi

Sindet gør hvad det kan for at passe på os. Men nogle gange kan vi ubevist få indprogrammeret nogle handlingsmønstre der ikke længere fungerer for os i hverdagen.

Ved en hypnoterapi session kan du komme i dialog med din underbevisthed og på den måde bedre forstå og evt rette handlings der ikke længere fungerer for dig, så som rideangst, nervøsitet for at gå ture med hesten, eller allergier.

Vi starter med en samtale hvor vi afklarer hvilke handlingsmønstre du gerne vil ændre og hvad du vil ændre dem til. Derfra fører jeg dig gennem hypnose tilbage til den episode der startede det du gerne vil ændre på og du vælger selv om du vil tage en anden beslutning, med den viden du har i dag.

Hypnose er en yderst effektiv måde at få afklaret både hvor ens handlinger stammer fra, og hvordan man tager andre valg. du er fuldt ved bevisthed under hele sessionen og bestemmer selv hvilke handlinger du ønsker fremover.