Nyt i min verden: Kurser til både hest og rytter, wellness og meget mere

Det er et stykke tid siden jeg har skrevet sidst, det sker jo når man har travlt:

Så er jeg også gået online, det måtte jo ske og jeg har flirtet lidt med det over efteråret, med online qigong træning.

Jeg har lavet dette kursus hvor der er gode øvelser til både dig og din hest https://sarahtilhest-s-school.teachable.com/purchase?product_id=3634226

Så er hjemmesiden ved at få en opdatering og jeg får snarest sat min webshop op, så snart jeg har gennemskuet det 😉 der vil komme link til både booking af tider, e-bøger og kurser både online og fysiske.

Jeg holder dette kursus i grundlæggende akupressur til hesten. https://fb.me/e/28Ixy7Rq5 som en del af jer nok har opdaget, bruger jeg den kinesiske sygdomslære en del, da det giver ret fantastiske resultater. Så nu holder jeg kursus i det. Se linket, hvis du skal nå at komme med 🙂

Jeg er begyndt på japansk lifting, cupping og gua sha i ansigtet, jeg har en stand på etos helsemesse d 26-27 marts 2022, hvor jeg tilbyder behandlinger med både kranioskaral terapi og japansk lifting og holder et foredrag om Qigong om søndagen. Håber i kigger forbi……….

 

Vi skrives ved når jeg får tid til det igen. god Qi til alle 😀

 

 

 

 

Related Post

Hypnoterapi

HypnoterapiHypnoterapi

Lever du ikke helt det liv som du gerne kunne tænke dig? Er du nervøs når du er ude ved din hest? har du dage, hvor der overspringshandlingerne tager over?