Om mig

Hej jeg hedder Sarah Pedersen og er den lykkelige ejer af en dejlig araber hoppe (Tara Ox Nowita fra 1999). Jeg har altid været fascineret af alternative behandlingsformer og hvordan de kan hjælpe vores krop til større balance og afspændthed. Mit fokus er at se kroppen som helhed, både fysisk og energimæssigt. Da jeg ved hvor vigtigt det er for både os og samværet med vores hest, at kroppen fungere for både hest og rytter

Selv er jeg en rytter med hyperfleksible led og er derfor meget opmærksom på hvor stor en virkning det har på min hverdag når min krop fungerer. Da min krop går i stykker når jeg ikke vedligeholder den med ridning mm. og hvor stor en indvirkning det har på min hest, når min krop er gået i stykker. Og jeg ved hvor ked af det jeg er når min hests krop ikke fungerer. Har jeg oprettet sarahtilhest, for at kunne hjælpe andre heste og deres ryttere, med at få rettet de små ubalancer der sniger sig ind på os alle i løbet af hverdagen.

[metaslider id=660]

Tara (min hoppe) fik et låst bækken for en del år tilbage, grundet sadelproblemer. Og i den forbindelse begyndte jeg at se på hvad jeg som rytter/ejer kunne gøre for min hest for at sikre at den havde det så godt som muligt

Da man ikke kun kan se på hestens fysiologi for at få en glad og velfungerende ekvipage, ser jeg også på rytteren og kan afhjælpe både fysiske og mentale blokeringer, med teknikker som kraniosakral terapi og hypnoterapi. Da jeg kan se hvor stor en indvirkning vores mentale tankemønster kan hindre os i at få de rideture vi går og drømmer om..

Jeg er til heste uddannet i kranio-sakral terapi og som Manuel hesteterapeut ved Sidsel Sommer, Certificeret Hestemassør, og bruger derfor en blanding af fascie release, kranio sakral terapi, massage teknikker , let ledmobilisering og osteopatiske teknikker i mine afbalanceringer.  

Jeg har derfor startet mit firma Sarahtilhest – Afspænding fremmer bevægelse. Da jeg kunne mærke hvor stor en indflydelse det har på min dagligdag når enten min egen eller min hests krop ikke fungerer. Så jeg kan hjælpe ryttere og heste med at optimere deres bevægelse og derved få den frihed som det at have hest er for mig.

Derudover har jeg tager kurser i kinesisk sygdomslære til heste og bruger ofte akupressur med laser i mine afbalanceringer. Jeg har er power laser 500 og bruger laserterapi og akupressur hvor det passer i en afbalancering. Laser fungerer særdeles godt til at fremskynde heling ved sener mm. og kan stimulere akupunktur punkter uden brug af nåle til en dybere afbalancering af systemet. Jeg laver også en dybere fascierelease hvor det er nødvendigt for at afspænde større muskelområder.

Jeg har desuden taget Reiki I ved Myanne Lyxn og bruger Reiki healing dagligt. Hestene er utroligt glade for denne healingform og reagerer meget positivt på det.

Jeg er færdig som kraniosakral terapeut ved Izabella Taramanya , og kan derfor give en fuld kranio sakral behandling.

Jeg giver derudover kranio sakral terapi samt akupressur til mennesker, Akupressur primært i ansigt og skulderregionen, men kan også afspænde ryg og lænd hvor det er nødvendigt.

Jeg underviser i kontoryoga hver mandag. Det er en super effektiv måde at strække og afspænde skuldre og ryg, alle øvelser laves siddende.

Man kan her under mine faner se lidt om de teknikker og cases jeg blandt andet arbejder med i hverdagen.